Kamis, 19 April 2012



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَاكَاتُهُ
الحَمْدُ للهِ رَبِّ ْالعَالَمِيْن الَّذِيْ جَعَلَ اْلجُمُعَةَ سَيِّدَ اْلأَياَمِ  وَضَعَّفَ أُجُوْرَ مَنْ عَمِلَ فِيْهَا عَشْرَ أَضْعَافٍ رَحْمَةً لِلأُمَمِ وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلَى خَيْرِ اْلأَنَامِ وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ أِجْمَعِيْنَ.
Amma ba’du. Para miyarsa ingkang minulyo. Kanthi pitulunganipun Allah SWT, alhamdulillah Blog ingkang kaasmani “ ASTRA BIMBEL AR-RIFA. Mugi-mugi saged manfaati tumrap awak kulo piyambak lan dhateng para kaum muslimin mliginipun  kagem para siswa siswi MTs Model Babakan lan Santri ABA.
Wasana cekap semanten atur kawula, mbok bilih wonten kiranging atur saha kiranging subasita, nyuwun agunging samudra pangaksami.kupat jangane santen,sedaya lepat nyuwun pangapunten. Jazakumullah ahsanal jaza’.

                                    Babakan,

Masruri S.Pd
                                    Guru MTs N Model Babakan Lebaksiu Tegal


0 komentar:

Posting Komentar

Video ABA

Mengenai Saya

Trimakasih Telah Berkunjung di Blog Kami Semoga Bermanfaat

Popular Posts

Blog Archive

Follow by Email